PlayerSport
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Velg riktig tennisracket

PlayerSport.no startet opp i 2014. Oss i PlayerSport har over 30 år med erfaring innen bransjen. På vår nettbutikk selger vi alt fra tennisracketer til padel og squashutstyr.

Vi selger produkter for spillere i alle erfaringsklasser. Enten om du er nybegynner, mosjonist eller en turneringsspiller, så finner du tennisracketen for deg hos oss. Trykk her for å se oversikten over utvalget.

Vi leverer merkevarkeprodukter fra produsentene Dunlop, HEAD, Wilson og Babolat. Vi har et stort utvalg av sportsklær og sko fra HEAD.

PlayerSport sørger for at dine ordre blir raskt levert til deg, over hele landet. Vi fokuserer på å holde et godt og bredt sortiment med billige priser, mens vi samtidig tilbyr det siste innen tennisracket og utstyr. Vi ønsker å gi våre kunder de beste fordelene i markedet ved å tilby merkevarer som har ambassadører i verdenseliten. Vi vil tilby tennisracketer av høyeste kvalitet på vår nettbutikk.

Frakt
Ved kjøp av tennisracket og andre produkter til en sammenlagt verdi av over 800,- vil du få fri frakt fra vår nettbutikk. Leveringstid er normalt 2-5 virkedager etter mottatt ordre. Posten har et gebyr på kr. 196,- på pakker som sendes til Svalbard og kunden vil bli fakturert for dette.

Reklamasjon
Produktene har 2 års garanti på produksjonsfeil. Ta kontakt med oss på mail før du sender produktet i retur: customerservice@playersport.no. Sendes et produkt som ikke dekkes under garantien i retur, må kunden selv betale for returfrakt, hvis ikke retur er avklart med oss på mail i forkant.

Prisgaranti
Vi også en prisgaranti på våre tennisracketer og produkter. Vi oppfordrer våre knder til å sammenlikne priser når du handler. Hvis du finner et produkt du kunne tenkt deg til lavere pris hos andre enn hos oss, kan du gjerne ta kontakt. Merk deg at ved utenlandske nettsider og priser kommer toll, valutakurs, og avgifter samt eventuelle frakttillegg i prisen. Så om det står at tennisracketen koster mindre, kan den allikevel bli dyrere etter disse utgiftene. Skulle du allikevel oppdage levere pris hos andre etter ditt kjøp, har du 30 dager fra bestillingsdato til å melde fra til oss. Da vil du få tilbakebetalt mellomlegget.

Våre tennisracketer og andre produkter er av verdensklasse og har represantanter i verdenseliten. Vi tilbyr bare de beste og produktene av høyeste kvalitet. Våre produkter er det samme utstyret eliten og andre profesjonelle utøvere bruker. 

Trenger du hjelp til å velge ny tennisracket? Det er bare å kontakte oss, så hjelper vi deg å velge ut din tennisracket. Klikk her for å kontakte oss via vårt nettskjema, eller så kan du ringe oss her: 993 44 778.

Trykk ENTER for å søke