PlayerSport
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og retur

FRAKT:

Fri frakt fra på kjøp over kr. 1.500,-.

Vi sender produktene som Klimanøytral Servicepakke gjennom Posten/Bring. Leveringstid er normalt 2-5 virkedager etter mottatt ordre. Kunden henter pakken på postkontor/Post i Butikk. Kunden vil få beskjed fra sitt postkontor når pakken kan hentes. Kunden har 14 dagers frist til å hente pakken. Blir ikke pakken hentet, så blir den returnert til oss. Kostnaden for uavhentet pakke, blir belastet kunden. 

Posten har et gebyr på kr. 196,- på pakker som sendes til Svalbard og kunden vil bli fakturert for dette.

REKLAMASJON:

Produktene har 2 års garanti på produksjonsfeil. Ta kontakt med oss på mail før du sender produktet i retur: customerservice@playersport.no. Sendes et produkt som ikke dekkes under garantien i retur, må kunden selv betale for returfrakt, hvis ikke retur er avklart med oss på mail i forkant. 

ANGRERETT:

I henhold til Angrerettloven har du rett til å returnere bestilt produkt innen 30 dager etter at produktet er mottatt. Emballasjen må ikke være brutt og varen ikke tatt i bruk. NB! Kontakt oss på mail, før du returnerer varen: customerservice@playersport.no. Sendes et produkt i retur, som ikke har returrett (f.eks. ved brutt emballasje), så må kunden selv betale for returfrakt, hvis ikke retur er avklart med oss på mail i forkant. 

Vi følger forøvrig Forbrukerrådets anbefalinger.

 

Hvordan returnerer du en vare du ikke ønsker å beholde?

Kontakt oss på mail: customerservice@playersport.no så sender vi deg retur-etikett som du fester på pakken og leverer på Posten. Dette koster kr. 199,- og dras av på beløpet ved tilbakebetaling fra oss.

Varen pakkes i original emballasje och leveres på postkontoret der du hentet forsendelsen. Husk å oppgi ordrenummer og kontaktinformasjon. 

Trykk ENTER for å søke